Νατάσα Θεοδωρίδου – Ο Χάρτης | Σύντομα νέο τραγούδι

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου της με την δισκογραφική εταιρεία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, «Heaven Music», για ακόμη 3 δίσκους και το νέο της τραγούδι “Ο Χάρτης” που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες

Όπως είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου, «είναι πλέον δοκιμασμένη η σχέση μας με την Heaven, μετράει σχεδόν 7 χρόνια».

Για την τραπ μουσική, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε «Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική, γιατί έχει vibes για να χορεύεις. Σε ότι αφορά τα λόγια, αν τα πάρεις και τους δώσεις ακριβή ανάλυση, είμαστε όλοι χαμένοι από χέρι. Το 1997 έχω κάνει εγώ πρώτη τραπ, γιατί μιλούσα στο «Μη γυρίσεις ξανά», τράπαρα».

Θεοδωρίδου

«Μου έχουν γίνει προτάσεις για όλους τους τίτλους στην τηλεόραση., δεν με βλέπω κάπου εκεί μέσα. Άλλωστε, έχω το κανάλι μου στο YouTube», είπε μετά από σχετική ερώτηση, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τα social media και τους ακολούθους της.

Όπως επεσήμανε, «Μεγάλη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία, να κάνω ότι θέλω και όποτε θέλω, δεν χρωστάω και δεν μου χρεωστάει κανείς».

Το νέο της τραγούδι με τίτλο “Ο Χάρτης” έρχεται σε λίγες ημέρες σε στίχους και μουσική του Φοίβου! Ακούστε ένα δείγμα απο το νέο της τραγούδι.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Ο Χάρτης

De music